imfdb.org  

Go Back   imfdb.org > The Forum > imfdb

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-15-2013, 03:12 AM
Ben41 Ben41 is offline
IMFDB Admin
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 109
Default Captcha

I've been trying to upload screenshots recently and I keep running into a captcha challenge. What's going on?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-15-2013, 04:33 AM
funkychinaman's Avatar
funkychinaman funkychinaman is offline
IMFDB & Forum Admin
 
Join Date: Aug 2010
Location: Bucks County, PA
Posts: 2,557
Default

I'm getting it just trying to edit pages.
__________________
"Me fail English? That's unpossible!"
Reply With Quote
  #3  
Old 07-15-2013, 04:50 PM
Spartan198's Avatar
Spartan198 Spartan198 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: The scorched state of California
Posts: 2,210
Default

I've tried repeatedly to upload a G36C screenshot for the SOCOM 4 page, but every attempt leads to the captcha and I can't upload even after completing it. It just sends me back to the blank upload screen.
__________________
"The gun has played a critical role in history. An invention which has been praised and denounced... served hero and villain alike... and carries with it moral responsibility. To understand the gun is to better understand history."

“What is morality in any given time or place? It is what the majority then and there happen to like, and immorality is what they dislike.” - Alfred North Whitehead
Reply With Quote
  #4  
Old 07-15-2013, 06:54 PM
Ben41 Ben41 is offline
IMFDB Admin
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 109
Default

Captcha has seemed to have gone away. Does anyone still have to go through the challenge?
Reply With Quote
  #5  
Old 07-16-2013, 12:18 PM
Spartan198's Avatar
Spartan198 Spartan198 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: The scorched state of California
Posts: 2,210
Default

Seems to have for me. I was finally able to upload that screenshot without issue.
__________________
"The gun has played a critical role in history. An invention which has been praised and denounced... served hero and villain alike... and carries with it moral responsibility. To understand the gun is to better understand history."

“What is morality in any given time or place? It is what the majority then and there happen to like, and immorality is what they dislike.” - Alfred North Whitehead
Reply With Quote
  #6  
Old 07-16-2013, 04:23 PM
funkychinaman's Avatar
funkychinaman funkychinaman is offline
IMFDB & Forum Admin
 
Join Date: Aug 2010
Location: Bucks County, PA
Posts: 2,557
Default

I think it's back. I just had to go through it three times in a row. It makes you do it for previews as well.
__________________
"Me fail English? That's unpossible!"
Reply With Quote
  #7  
Old 07-17-2013, 09:37 PM
funkychinaman's Avatar
funkychinaman funkychinaman is offline
IMFDB & Forum Admin
 
Join Date: Aug 2010
Location: Bucks County, PA
Posts: 2,557
Default

It seems to come and go. It was on this morning (eastern time) but by around noon, it went away, but now it's back.
__________________
"Me fail English? That's unpossible!"
Reply With Quote
  #8  
Old 07-19-2013, 10:56 AM
commando552 commando552 is offline
IMFDB Admin
 
Join Date: Jan 2012
Location: England
Posts: 518
Default

I hadn't had it before, but I just had it for every edit I tried to do, along with for every preview as well. The preview tab in the edit window doesn't work either, it just says "loading" and displays the previous version rather than updating.

Edit: I have never actually scrolled down to the bottom of the captch page to read their advice about how to stop the captcha from appearing, which is "If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware". I take it this is absolute bollocks right and i don't have a problem with my computer? Firstly I doubt that all the people who are suddenly having a problem have all suddenly contracted malware, secondly my main computer I use for editing runs on Linux, and thirdly I get the error on multiple computer with different operating systems (one of which is wasn't even connected to the internet before I tried this). I have even gotten the error at different IP adresses. I assume that as this has suddenly happened with no change to the IMFDB security setting, would it be safe to assume that this is a Cloudflare f**k up?

Last edited by commando552; 07-19-2013 at 11:09 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.